Category

Video

Lecture / acting performance Fra Perker til Projektleder

By | Video | No Comments

Min historie. En uheldig start på livet & hjælp til at komme videre!

Jeg var en af dem, som var bedst til at være værst. Jeg har været hele møllen igennem. Fra kriminel 2G’er, håbløst opslugt i en ond cirkel af kriminalitet, til uventet hjælp og derfra til min studentereksamen, en uddannelse som markedsføringsøkonom og i job som salg og marketing manager. Jeg sagde mit job op og startede forfra med en ny uddannelse i en helt ny branche.

Jeg har på min egen krop oplevet, hvad der sker, når livet kører af sporet, og hvad der skal til for at komme tilbage på sporet igen. Jeg er blevet dømt, har afsonet min straf og lært utroligt meget….men det var dyrebare lærepenge, som jeg stadig betaler af på.

Du får mulighed for at opleve et paradigme-skift. Ideen i foredraget et meget enkel: fra Perker til Projektleder viser kontrasterne og giver dig et indblik i min historie – hvorfor det gik så galt, og hvad fik mig på rette vej.

Pris                                                                                                                                           Se længere nede info om foredraget fra Perker til performer

Pris afhænger af hvor stor jeres organisation er men som udgangspunkt koster foredraget 25.000,- kr. (1.5 time)

Kontakt ved at trykke her

Set linket fra foredraget “Natteravnens landsmøde 2012″:

 

Foredrag Fra Perker til Performer

På 3 år er det lykkedes mig at blive optaget i Dansk Skuespiller Forbund.

Jeg startede med en barndomsdrøm og den gik i opfyldelse d. 21 august hvor jeg skrev følgende opdatering på Facebook med tilhørende billede:

“Var bange for at dele dette opslag men ønsket om at inspirere andre mennesker vandt kampen. Mine forældre kom til DK i 1984 som politiske flytninge fra Iran, medbragt 2 små drenge og skulle starte helt forfra. De kæmpede begge. Specielt min moder som stod alene med 2 drenge efter skilsmissen. Deres ene dreng havnede desværre, i en tidlig alder, i kriminalitet pga. frustrationer over fysisk og psykisk vold fra faderens side. Min barndom var et helvede, fyldt med sociale, følelsesmæssige og faglige nederlag. Lav punktet for mig var klart den nat jeg fik et psykisk sammenbrud i arresten i Helsingør og blev overflyttet til den lukkede afdeling, fikseret til en seng, total opløst af smerte og alt dette før jeg fyldte 18 år. Min moder kæmpede for mig og i samarbejde med andre hjalp hun mig så jeg kunne få et nyt liv. Siden jeg var helt lille har jeg altid drømt om at blive skuespiller men troede aldrig den drøm var en mulighed for mig. Den drøm er nu officielt gået i opfyldelse. Jeg er i dag blevet optaget i Dansk Skuespillerforbund. Jeg startede med at lave skuespil for 3 år siden og har arbejdet mig op fra bunden. Hvis jeg kan så kan alle. Hvis du har en drøm så gå efter den. Du behøver ikke at tro på at det kan lykkes du skal bare gøre det. Føler mig ekstremt taknemmelig. Namaste to All”

Optagelse i Dansk Skuespiller Forbund

 

Er du nysgerrig på hvordan det er lykkedes mig at komme så langt på så kort tid imod alle odds så kan det være at foredraget Fra Perker til Performer er noget for dig.

Pris

Pris afhænger af hvor stor jeres organisation er men som udgangspunkt koster foredraget 25.000,- kr. (1.5 time)

Kontakt ved at trykke her